Castle Crashers polubiłem od pierwszej lokacji, miedzy innymi dzieki pamietnej muzyczce przygrywajacej w niej
A z takich bardziej nietypowych to Track and Field i Dishwasher.
E tam nie znacie się, wszyscy tutaj na CC głosują
Wg mnie najlepsze są Geometry Wars 2 i Prince of Persia. Przy obu się świetnie bawiłem przy GW nawet byłem przez jakiś czas na 500 miejscu w Pacifism ale potem jakoś tak odstawiłem tą grę
_________________ * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki **************.forumowisko.net
Co wy tu wypisujecie jakieś wyłudzacze kasy .Battlefield 1943 to najlepsza gra na Xbox Live Arcade ( bo nie nazwę jej grą arcade ) .Grafika jak z tytułu retail ,cena mniejsza niż za dodatek do GTA ,czy zjebanego Watchmena ,a miodu dużo więcej .Świetne multi i dobra gra ,tylko z tymi serwerami szope odpierdalają .Brać od razu bo lepszego multi za tą cenę i tak popularnego długo nie będzie .
_________________ * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki *
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum