x360gamers.forumowisko.net
Reklama

Najlepszy humor w sieci !!!

Ogłoszenie 
Wstaw baner na swoją stronę www / bloga:

kod:

Poprzedni temat «» Następny temat
Poradniki na forum?

Gdzie mają być poradniki?
Forum
66%
 66%  [ 12 ]
Portal
33%
 33%  [ 6 ]
Głosowań: 18
Wszystkich Głosów: 18

Autor Wiadomość
ArniPL 
Gość

Wysłany: 2009-06-30, 16:46   

Mi to obojętne,ważne żeby były !!!!!

Ale na forum to nie zły pomysł:>

Robbarek 
Noob

Wysłany: 2009-06-30, 20:21   

a może by tak wrzucac i tu i tu? Trochę by z tym roboty było ale według mnie tak będzie najlepiej ;)

Nagarot 
Supporter
Nagarot HxCxG

Wysłany: 2009-07-01, 11:08   

Witam wszystkich.Co do poradników to największym obciachem będzie wrzucać je (przetłumaczone i lekko zmienione :mrgreen: )z zachodnich Portali.Nie pamiętam kto to napisał na forum że zainteresowani i tak skorzystają z Xbox360.org.Co by nie robić IM reklamy są the best.
Moim skromnym zdaniem na tym forum/portalu powinny się znaleść rzeczy których nie ma na innych forach itp.
Wyszukujcie np. Tipsy&Triki-cheaty.Do tego info co z Livem pl(dusić MS muszą odpowiadać)dlaczego traktują nas jak obywateli XXXkategori!!!Wszyscy polscy gracze chcieli by to wiedzieć,a przy okazi zobaczymy jak się będą `wić` aby tylko nie odpowiedzieć....
Ale co ja moge......Zycze powodzenia i długiego żywota :mrgreen:

Fighter 
Administrator
Web Master

Gamertag na XL: Fighter Pl
Wysłany: 2009-07-01, 15:14   

Nagarot napisał/a:
Witam wszystkich.Co do poradników to największym obciachem będzie wrzucać je (przetłumaczone i lekko zmienione :mrgreen: )z zachodnich Portali.Nie pamiętam kto to napisał na forum że zainteresowani i tak skorzystają z Xbox360.org.Co by nie robić IM reklamy są the best.
Moim skromnym zdaniem na tym forum/portalu powinny się znaleść rzeczy których nie ma na innych forach itp.
Wyszukujcie np. Tipsy&Triki-cheaty.Do tego info co z Livem pl(dusić MS muszą odpowiadać)dlaczego traktują nas jak obywateli XXXkategori!!!Wszyscy polscy gracze chcieli by to wiedzieć,a przy okazi zobaczymy jak się będą `wić` aby tylko nie odpowiedzieć....
Ale co ja moge......Zycze powodzenia i długiego żywota :mrgreen:

Nawet jeśli ktoś zechce wrzucić tu poradnik przetłumaczony z innej stronki to jest to świetny pomysł, gdyż wielu polaków nie zna dobrze angielskiego. Taka przetłumaczona wersja to dla nich zbawienie. Sam dziennie na Xbox Live dostaję dziesiątki zapytań, jak zrobić jakiegoś achievementa. Uważam, że poradniki na forum(nawet tłumaczone) się przydadzą. I to nie my mamy je robić, a sami użytkowinicy.

PS. Dział Tipsy&Triki&cheaty mogę zrobić. Potrzebna jest tylko osoba do ciągłego supportowania i moderowania tego działu! Piszesz się Nagarot?

Czaroxxx
Gość

Wysłany: 2009-07-05, 22:35   

Mi się wydaje, że łatwiej byłoby to znaleźć w portalu niż na forum. Ale jeśli portal ma być bo być to jestem za forum.

Cichoociemny 
Noob

Gamertag na XL: Cichoociemny
Wysłany: 2009-10-18, 13:07   

Witam.
Ja również jestem za forum no i powodzenia:-)

Odpowiedz do tematu