Witam wszystkich.Co do poradników to największym obciachem będzie wrzucać je (przetłumaczone i lekko zmienione )z zachodnich Portali.Nie pamiętam kto to napisał na forum że zainteresowani i tak skorzystają z Xbox360.org.Co by nie robić IM reklamy są the best.
Moim skromnym zdaniem na tym forum/portalu powinny się znaleść rzeczy których nie ma na innych forach itp.
Wyszukujcie np. Tipsy&Triki-cheaty.Do tego info co z Livem pl(dusić MS muszą odpowiadać)dlaczego traktują nas jak obywateli XXXkategori!!!Wszyscy polscy gracze chcieli by to wiedzieć,a przy okazi zobaczymy jak się będą `wić` aby tylko nie odpowiedzieć....
Ale co ja moge......Zycze powodzenia i długiego żywota
_________________ * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki *
Witam wszystkich.Co do poradników to największym obciachem będzie wrzucać je (przetłumaczone i lekko zmienione )z zachodnich Portali.Nie pamiętam kto to napisał na forum że zainteresowani i tak skorzystają z Xbox360.org.Co by nie robić IM reklamy są the best.
Moim skromnym zdaniem na tym forum/portalu powinny się znaleść rzeczy których nie ma na innych forach itp.
Wyszukujcie np. Tipsy&Triki-cheaty.Do tego info co z Livem pl(dusić MS muszą odpowiadać)dlaczego traktują nas jak obywateli XXXkategori!!!Wszyscy polscy gracze chcieli by to wiedzieć,a przy okazi zobaczymy jak się będą `wić` aby tylko nie odpowiedzieć....
Ale co ja moge......Zycze powodzenia i długiego żywota
Nawet jeśli ktoś zechce wrzucić tu poradnik przetłumaczony z innej stronki to jest to świetny pomysł, gdyż wielu polaków nie zna dobrze angielskiego. Taka przetłumaczona wersja to dla nich zbawienie. Sam dziennie na Xbox Live dostaję dziesiątki zapytań, jak zrobić jakiegoś achievementa. Uważam, że poradniki na forum(nawet tłumaczone) się przydadzą. I to nie my mamy je robić, a sami użytkowinicy.
PS. Dział Tipsy&Triki&cheaty mogę zrobić. Potrzebna jest tylko osoba do ciągłego supportowania i moderowania tego działu! Piszesz się Nagarot?
_________________ * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki *[url=http://i121.photobucket.com/albums/o221/Rafal881/renzoguard.gif]
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum